back to top

5 GB
RUAJTJE
PËR TË
GJITHË

5 GB
RUAJTJE
PËR TË
GJITHË

Krijo hapësirë për jetën me hapësirën ruajtëse në renë kompjuterike lifebox

Rezervoni fotot, videot dhe kontaktet tuaja,
lini vend për kujtime të reja në telefonin tuaj

Arrini në të dhënat tuaja në çdo kohë dhe kudo me ruajtjen
në renë kompjuterike nga të gjitha pajisjet tuaja!

Identifikohu
Kudo me ty
Me lifebox, mund të arrininë fotot dhe videot
tuaja sa herë që dëshironi nga çdo pajisje.
Ndërfaqe miqësore për përdoruesit
Përvojë e pandërprerë me ekrane të thjeshta,
të lehta dhe të dobishme.
Të dhënat tuaja janë të sigurta
Të gjitha fotot, videot, kontaktet dhe skedarët që
rezervoni janë të sigurta nga fundi në fund.
Për qasje më të shpejtë në fotot dhe skedarët tuaj:
Lifebox është gjëja më e mirë që mund t'i
ndodhë telefonit tuaj.
Lifebox është gjëja më e mirë që mund t'i ndodhë telefonit tuaj.
  • Mos u shqetësoni nëse telefoni juaj humbet ose prishet,
    të gjitha kujtimet tuaja janë të sigurta në kutinë e shpëtimit.

Ruajtje e lehtë, e shpejtë dhe e sigurt në renë kompjuterike

Icon 1 Foto rezervë me cilësi origjinale

Të gjitha fotot dhe videot që rezervoni me lifebox ruhen në cilësinë e tyre origjinale.

Icon 1 Kërko sipas personit, vendndodhjes, kohës dhe objekteve

Tani është shumë e lehtë të gjesh foton ose videon që kërkon. Mund të arrini shpejt atë që dëshironi me funksionin e veçorise se njohjes së personit, vendndodhjes, kohës dhe objektit.

Icon 1 Analiza e fotove me PhotoPick

Me PhotoPick, mund të zbuloni se cila foto do të marrë më shumë pëlqime dhe do të dallohet në mediat sociale.

Icon 1 Njohja e fytyrës dhe objekteve me inteligjencë artificiale

Lifebox njeh njerëzit, objektet dhe vendet në foto, i grupon ato në përputhje me rrethanat për ju dhe krijon albume inteligjente.

Icon 1 Udhëtim në të kaluarën me funksionin TBT

Ju mund t'i mbani të gjalla kujtimet tuaja me lifebox dhe t'i ndani ato me të dashurit tuaj sa herë që dëshironi.

Icon 1 Albume, kolazhe të krijuara nga inteligjenca artificiale

Ju mund të përdorni lehtësisht kolazhet, albumet dhe tregimet e krijuara për ju.

Icon 1 Rezervimi i kontakteve në Telefon

Mund të rezervoni automatikisht kontaktet tuaja dhe t'i mbani të sigurta. Kështu, edhe nëse diçka ndodh me telefonin tuaj, mund t'i arrini kontaktet në çast.

Icon 1 Transferimi i kontakteve në Telefonave

Kurdo që të keni nevojë, mund t'i rivendosni kontaktet e rezervuara në telefonin tuaj.

Icon 1 Fshi kontaktet e perseritura

Me Lifebox, mund të fshini kontakte të kopjuara në librin e kontakteve te telefonit.

Icon 1 Ruajtja në renë kompjuterike për skedarët, fotografitë dhe videot

Me Lifebox, mund të kopjoni të gjitha skedarët e zyrës dhe formatet e tjera, si dhe fotot dhe videot tuaja.

Icon 1 Krijoni / modifikoni skedarët Office

Mund të krijoni dhe modifikoni dokumente, tabela dhe skedarë prezantimi. Nëse dëshironi, mund ta ndani me miqtë tuaj dhe të punoni në të njëjtin skedar njëkohësisht.

Icon 1 Ndarja e skedarëve, fotove dhe videove

Mund të shperndani të gjitha fotot në telefonin tuaj ose kolazhet dhe albumet që keni krijuar me të dashurit tuaj.

Icon 1 Fushata dhe Zbritje

Ju mund të arrini te përdorni fushata speciale per ju nga kjo zonë, të shfletoni dhe të merrni pjesë në botën e favorshme të lifebox.

Icon 1 Transferim i shpejtë dhe i lehtë i skedarëve

Ju mund t'i ndani të gjithë skedarët tuaj shpejt dhe lehtë me këdo që dëshironi.

Icon 1 Privatësia në ndarjen e skedarëve

Mund të caktoni një kufi kohor dhe fjalëkalim për shperndarjen dhe ta përfundoni shperndarjen në çdo kohë.

Icon 1 Lehtësia në dërgimin e skedarëve

Mund të shperndani lehtësisht foto, video dhe skedarë me veçoritë e kopjimit, lidhjes ose shperndarjes së kontakteve.

Bashkohuni me miliona përdorues aktivë.
Regjistrohu për hapësirë ruajtëse 5 GB falas, nëse dëshironi një hapësirë më të madhe ruajtëse, shikoni planin e pagesës
Bashkohuni me miliona përdorues
aktivë.
Regjistrohu për hapësirë ruajtëse 5 GB falas, nëse
dëshironi një hapësirë më të madhe ruajtëse,
shikoni planin e pagesës

Zgjidhe lifebox'in më të përshtatshëm për ty!!

Përveç Paketës Standarde 5 GB;
*Deri në 60% kursime në Paketat Vjetore
+ 50 GB
Icon 1
Karakteristikat standarde
Icon 1
Karakteristikat standarde

Ruajtje me rezolucion të lartë

Sinkronizimi automatik

Rezervimi i librit të telefonit

Ndarja e thjeshtë dhe e sigurtë

Hapja e hapësirës lehtësisht në telefon

dhe më shumë ...

Icon 1
Ruajtje në cilësinë origjinale
Icon 1
Analizë e palimituar Photopick
Icon 1
Njohja e Pafund e fytyrës&
objektit&vendndodhjes
Icon 1
Hiqni kontaktet e përsëritura
nga Numëratorit telefonik.
+ 100 GB
Icon 1
Karakteristikat standarde
Icon 1
Karakteristikat standarde

Ruajtje me rezolucion të lartë

Sinkronizimi automatik

Rezervimi i librit të telefonit

Ndarja e thjeshtë dhe e sigurtë

Hapja e hapësirës lehtësisht në telefon

dhe më shumë ...

Icon 1
Ruajtje në cilësinë origjinale
Icon 1
Analizë e palimituar Photopick
Icon 1
Njohja e Pafund e fytyrës&
objektit&vendndodhjes
Icon 1
Hiqni kontaktet e përsëritura
nga Numëratorit telefonik.
Paketën e Printimit
Icon 1
Printim Fotografish 5 Copë 10x15
Icon 1
Karakteristikat standarde
Icon 1
Karakteristikat standarde

Ruajtje me rezolucion të lartë

Sinkronizimi automatik

Rezervimi i librit të telefonit

Ndarja e thjeshtë dhe e sigurtë

Hapja e hapësirës lehtësisht në telefon

dhe më shumë ...

Icon 1
Ruajtje në cilësinë origjinale
Icon 1
Analizë e palimituar Photopick
Icon 1
Njohja e Pafund e fytyrës& objektit&vendndodhjes
Icon 1
Hiqni kontaktet e përsëritura nga Numëratorit telefonik.
* Kjo veçori është e disponueshme vetëm në aplikacionin celular lifebox.
* Kjo paketë është vetëm për përdoruesit me një linjë telefonike turke.
+ 250 GB
Icon 1
Karakteristikat standarde
Icon 1
Karakteristikat standarde

Ruajtje me rezolucion të lartë

Sinkronizimi automatik

Rezervimi i librit të telefonit

Ndarja e thjeshtë dhe e sigurtë

Hapja e hapësirës lehtësisht në telefon

dhe më shumë ...

Icon 1
Ruajtje në cilësinë origjinale
Icon 1
Analizë e palimituar Photopick
Icon 1
Njohja e Pafund e fytyrës&
objektit&vendndodhjes
Icon 1
Hiqni kontaktet e përsëritura
nga Numëratorit telefonik.
+ 500 GB
Icon 1
Karakteristikat standarde
Icon 1
Karakteristikat standarde

Ruajtje me rezolucion të lartë

Sinkronizimi automatik

Rezervimi i librit të telefonit

Ndarja e thjeshtë dhe e sigurtë

Hapja e hapësirës lehtësisht në telefon

dhe më shumë ...

Icon 1
Ruajtje në cilësinë origjinale
Icon 1
Analizë e palimituar Photopick
Icon 1
Njohja e Pafund e fytyrës&
objektit&vendndodhjes
Icon 1
Hiqni kontaktet e përsëritura
nga Numëratorit telefonik.
+ 2.50 TB
Icon 1
Karakteristikat standarde
Icon 1
Karakteristikat standarde

Ruajtje me rezolucion të lartë

Sinkronizimi automatik

Rezervimi i librit të telefonit

Ndarja e thjeshtë dhe e sigurtë

Hapja e hapësirës lehtësisht në telefon

dhe më shumë ...

Icon 1
Ruajtje në cilësinë origjinale
Icon 1
Analizë e palimituar Photopick
Icon 1
Njohja e Pafund e fytyrës&
objektit&vendndodhjes
Icon 1
Hiqni kontaktet e përsëritura
nga Numëratorit telefonik.
+ Premium
Icon 1
Karakteristikat standarde
Icon 1
Karakteristikat standarde

Ruajtje me rezolucion të lartë

Sinkronizimi automatik

Rezervimi i librit të telefonit

Ndarja e thjeshtë dhe e sigurtë

Hapja e hapësirës lehtësisht në telefon

dhe më shumë ...

Icon 1
Ruajtje në cilësinë origjinale
Icon 1
Analizë e palimituar Photopick
Icon 1
Njohja e Pafund e fytyrës&
objektit&vendndodhjes
Icon 1
Hiqni kontaktet e përsëritura
nga Numëratorit telefonik.
Krijo hapësirë për jetën me hapësirën
ruajtëse në renë kompjuterike Lifebox
App Store
Shkarkoni
Google Play
Shkarkoni
App Gallery
Shkarkoni

Krijo hapësirë për jetën me hapësirën
ruajtëse në renë kompjuterike Lifebox

App Store
Shkarkoni
Google Play
Shkarkoni
App Gallery
Shkarkoni

Pyetjet më të shpeshta

Cfarë është lifebox?

Icon 1

lifebox është një shërbim ku mund të ruani fotografi, video, muzikë dhe dosje, të rezervoni librin tuaj të telefonit, t'iu qaseni atyre nga telefoni, tableti ose kompjuteri nga kudo ku mund të përdorni internetin, dhe t'i ndani me lehtësi ato.

5 GB hapësirë e ruajtjes është shpërblimi ynë për të gjithë pajtimtarët që shkarkojnë dhe regjistrohen.

Ju mund të blini një paketë për të zmadhuar hapësirën e ruajtjes. Paketat e blera rinovohen automatikisht çdo muaj.

lifebox është një shërbim ku mund të ruani fotografi, video, muzikë dhe dosje, të rezervoni librin tuaj të telefonit, t'iu qaseni atyre nga telefoni, tableti ose kompjuteri nga kudo ku mund të përdorni internetin, dhe t'i ndani me lehtësi ato.

5 GB hapësirë e ruajtjes është shpërblimi ynë për të gjithë pajtimtarët që shkarkojnë dhe regjistrohen.

Ju mund të blini një paketë për të zmadhuar hapësirën e ruajtjes. Paketat e blera rinovohen automatikisht çdo muaj.

Kush mund ta përdorë lifebox?

Icon 1

Mund të përdoret nga Turkcell dhe pajtimtarët e tjerë të operatorëve. Përdoruesit e telefonit dhe tabletëve inteligjentë me Android (4.4 dhe më lart) dhe iOS (9 dhe më lart) mund të kenë mundësi të përdorin kutinë e jetës përmes aplikacionit mobile, ndërsa përdoruesit jo-smartphone mund të qasen përmes "https://mylifebox.com /" address.

Mund të përdoret nga Turkcell dhe pajtimtarët e tjerë të operatorëve. Përdoruesit e telefonit dhe tabletëve inteligjentë me Android (4.4 dhe më lart) dhe iOS (9 dhe më lart) mund të kenë mundësi të përdorin kutinë e jetës përmes aplikacionit mobile, ndërsa përdoruesit jo-smartphone mund të qasen përmes "https://mylifebox.com /" address.

Si mund të filloj të përdor lifebox?

Icon 1

"Ju mund ta shkarkoni aplikacionin lifebox nga dyqanet. Pas shkarkimit të aplikacionit,ju mund të krijoni një llogari me anë të numrit tuaj të telefonit dhe te dhënat e e-mailit. Gjithashtu ju mund të hyni me anë të kodit të lifebox që keni përcaktuar në adresën e webit "https://mylifebox.com/" . Ju rekomandojmë që gjatë fazës së antarsimit, mos të përdorni numrin e telefonit dhe adresën e e-mailit të korporatës.

Ju lutemi të bëni kujdes që të mos bëni gabime drejtshkrimore gjate shkruarjes së e-mailit tuaj., Gabimet e mundshme ju mund ti kontrolloni dhe ti korrigjoni në ekranin paralajmërues që do ju shfaqet pas përfundimit të procesit të regjistrimit".

"Ju mund ta shkarkoni aplikacionin lifebox nga dyqanet. Pas shkarkimit të aplikacionit,ju mund të krijoni një llogari me anë të numrit tuaj të telefonit dhe te dhënat e e-mailit. Gjithashtu ju mund të hyni me anë të kodit të lifebox që keni përcaktuar në adresën e webit "https://mylifebox.com/" . Ju rekomandojmë që gjatë fazës së antarsimit, mos të përdorni numrin e telefonit dhe adresën e e-mailit të korporatës.

Ju lutemi të bëni kujdes që të mos bëni gabime drejtshkrimore gjate shkruarjes së e-mailit tuaj., Gabimet e mundshme ju mund ti kontrolloni dhe ti korrigjoni në ekranin paralajmërues që do ju shfaqet pas përfundimit të procesit të regjistrimit".

Si mund të krijoj një llogari?

Icon 1

“Pas shkarkimit të aplikacionit, mund të krijoni një llogari me numrin tuaj të telefonit dhe informacionin e postës elektronike. Gjithashtu ju mund të hyni me anë të kodit qe keni përcaktuar në adresën e webit "https://mylifebox.com/" . Të dhënat që keni ngarkuar janë të dhëna personale. Gjatë ndryshimeve të vendit të punës ndryshojnë si numri i telefonit ashtu edhe adresa e emailit. Për këtë arsye ne ju rekomandojmë që gjatë fazës së anrtarsimit mos të përdorni numrin e telefonit dhe adresën e e-mailit të korporatës. Ju lutemi të bëni kujdes që të mos bëni gabime drejtshkrimore gjate shkruarjes së e-mailit tuaj. Gabimet e mundshme ju mund ti kontrolloni dhe ti korrigjoni në ekranin paralajmërues që do ju shfaqet pas përfundimit të procesit të regjistrimit’’.

“Pas shkarkimit të aplikacionit, mund të krijoni një llogari me numrin tuaj të telefonit dhe informacionin e postës elektronike. Gjithashtu ju mund të hyni me anë të kodit qe keni përcaktuar në adresën e webit "https://mylifebox.com/" . Të dhënat që keni ngarkuar janë të dhëna personale. Gjatë ndryshimeve të vendit të punës ndryshojnë si numri i telefonit ashtu edhe adresa e emailit. Për këtë arsye ne ju rekomandojmë që gjatë fazës së anrtarsimit mos të përdorni numrin e telefonit dhe adresën e e-mailit të korporatës. Ju lutemi të bëni kujdes që të mos bëni gabime drejtshkrimore gjate shkruarjes së e-mailit tuaj. Gabimet e mundshme ju mund ti kontrolloni dhe ti korrigjoni në ekranin paralajmërues që do ju shfaqet pas përfundimit të procesit të regjistrimit’’.