Sinkronizim automatik

Sinkronizoni automatikisht fotot dhe videot tuaja për t'i aksesuar kudo që të jeni.
Fytyrë/ Imazh

Fytyrë/ Imazh

Ju mund t'i gjeni kujtimet tuaja me lehtësi nëpërmjet albumeve smart. Kërkoni me anë të personit, objektit apo vendit.
Fytyrë/ Imazh
Fytyrë/ Imazh

Historitë Automatike

Jetojini kujtimet tuaja me historinë tonë të krijuar në mënyrë automatike për ju.
Historitë Automatike
Historitë Automatike

Lironi Hapësirë

Lironi hapësirë në telefonin tuaj për kujtime të reja!
Lironi Hapësirë

Sinkronizoni Kontaktin

Zëvendësoni kontaktet tuaja për të mos i humbur asnjëherë!
Sinkronizoni Kontaktin
Sinkronizoni Kontaktin

Media Sociale

Transferojini me lehtësi të gjitha arkivat e medias suaj sociale në lifebox.
Media Sociale
Media Sociale

Zgjidhe lifebox'in më të përshtatshëm për ty!

hapësira e rezervimit prej 5GB është dhurata jonë ! për të gjithë ata që regjistrohen në lifebox !

Për më shumë hapësirë ruajtjeje, mund të shqyrtosh planet e pajtimeve më poshtë dhe të zgjidhësh atë të duhur.

Mund ta shikosh planin tënd aktual nën ‘’Llogarinë time’’ pasi të bësh hyrje në lifebox .

+ 50GB
Vetëm hapësira e ruajtjes
6.99 TRY
Karakteristikat standarde

Ruajtje me rezolucion të lartë

Sinkronizimi automatik

Rezervimi i librit të telefonit

Ndarja e thjeshtë dhe e sigurtë

Hapja e hapësirës lehtësisht në telefon

dhe më shumë ...

+ 100GB
Vetëm hapësira e ruajtjes
9.99 TRY
Karakteristikat standarde

Ruajtje me rezolucion të lartë

Sinkronizimi automatik

Rezervimi i librit të telefonit

Ndarja e thjeshtë dhe e sigurtë

Hapja e hapësirës lehtësisht në telefon

dhe më shumë ...

+ 250GB
Hapësira e ruajtjes + Karakteristikat standarde + Karakteristikat Shtesë Premium
11.99 TRY
Karakteristikat Premium

Njohja e Pafund e fytyrës&objektit&vendndodhjes

Fshirja e kontakteve të përsëritura në Librin e Telefonit

Ruajtje në cilësinë origjinale

Analiza e Pafund ‘’PhotoPick’’ (Më shumë pëlqime të garantuara në Instagram)

+ 500GB
Hapësira e ruajtjes + Karakteristikat standarde + Karakteristikat Shtesë Premium
15.99 TRY
Karakteristikat Premium

Njohja e Pafund e fytyrës&objektit&vendndodhjes

Fshirja e kontakteve të përsëritura në Librin e Telefonit

Ruajtje në cilësinë origjinale

Analiza e Pafund ‘’PhotoPick’’ (Më shumë pëlqime të garantuara në Instagram)

+ 2.50TB
Hapësira e ruajtjes + Karakteristikat standarde + Karakteristikat Shtesë Premium
59.99 TRY
Karakteristikat Premium

Njohja e Pafund e fytyrës&objektit&vendndodhjes

Fshirja e kontakteve të përsëritura në Librin e Telefonit

Ruajtje në cilësinë origjinale

Analiza e Pafund ‘’PhotoPick’’ (Më shumë pëlqime të garantuara në Instagram)

+ Premium
Përfshinë vetëm karakteristikat premium, nuk ka hapësirë shtesë për ruajtje.
3.99 TRY
Karakteristikat Premium

Njohja e Pafund e fytyrës&objektit&vendndodhjes

Fshirja e kontakteve të përsëritura në Librin e Telefonit

Ruajtje në cilësinë origjinale

Analiza e Pafund ‘’PhotoPick’’ (Më shumë pëlqime të garantuara në Instagram)