Lifebox individual
Lifebox enterprise

Hapni vend për kujtime të reja.

Siguroni skedarët tuaj.

Nëse dëshironi të krijoni hapësirë për kujtime të reja në jetën tuaj, hapni lifebox tani dhe kopjoni fotografi, video, muzikë, kontakte dhe dokumente në mënyrë të sigurt.

Nëse dëshironi të krijoni hapësirë për kujtime të reja në jetën tuaj, hapni lifebox tani dhe kopjoni fotografi, video, muzikë, kontakte dhe dokumente në mënyrë të sigurt.